Despre Noi

Site-ul EroriMedicale.ro a fost creat pentru a li se face dreptate pacientilor torturati de sistemul sanitar din Romania

Ce intelegem noi prin “a face dreptate”?

Vrem ca toti pacientii care au avut de suferit de pe urma medicilor spagari, inapti, incompetenti, rau intentionati sau alte adjective negative care n-ar trebui niciodata alaturate de cuvantul medic intr-o tara civilizata, sa li se faca dreptate.

Ce dreptate poate face site-ul nostru?

In nici un caz dreptate judecatoreasca legala, pentru ca nu intra in competenta noastra acest lucru si stim foarte bine ca in aceasta tara nici un medic n-a ajuns vreodata in puscarie (nici macar celebru caz Ciomu).

Dar ce putem face?

Ei bine putem sa facem o dreptate morala, de prevenire, ca povestirile impartasite pe site-ul nostru sa ajute pe alti viitori pacienti sa stie la ce sa se astepte si mai ales sa se fereasca in caz ca se afla in situatii similare cu a unora dintre cei care ne-au scris. Stim ca practic nu vi se va face direct dreptate, dar totusi suntem oameni si  e normal sa ne dorim ca alti semeni de-ai nostri sa nu treaca prin ce am trecut noi, dupa intalnirea cu doctorii incompetenti sau care nu-si dau interesul.

Cum puteti dumneavoastra sa ajutati ca sistemul sanitar romanesc sa iasa din aceasta lume a treia?

Tot ce trebuie sa faceti  este sa  ne trimiteti povestea dumneavoastra apasand pe butonul “Adauga Povestea ta” si sa ne impartasiti prin ce situatii neplacute ati trecut si astfel cu pasi marunti sa ne indreptam spre o lume mai buna si mai ales spre o lume normala, civilizata, unde sa avem cu adevarat pretentia  ca medicul la care ajungem sa ne vindece sau sa ne dea un raspuns concret despre problema medicala cu care ne confruntam.

Multumim si multa sanatate!

Echipa EroriMedicale.ro